Miracle Resort

Beoordelingen

Beoordeling toevoegen


Beoordeling toevoegen
* Required Field

Beoordelingen SKU UPC Model

Ik heb in een genoten van alle goeie service en vriendelijk personeel ik weet nu zeker weer een vak Turkije dat het weer miracle resort wordt .mensen

Dec 27, 2015 by feller silvana
Bezoekdatum: 15 de 2015 

Ik heb in een genoten van alle goeie service en vriendelijk personeel ik weet nu zeker weer een vak Turkije dat het weer miracle resort wordt .mensen top super en schoon en boven al lekker eten whaauuuu top 10


Hoe is de disco in het hotel?Hier erg benieuwd naar, omdat wij graag willen boeken.

Mar 17, 2015 by Swabi
Bezoekdatum: 10-07-2015 

Hoe is de disco in het hotel?
Hier erg benieuwd naar, omdat wij graag willen boeken.


Top hotel, zag er mooi uit. lekker eten en personeel is vriendelijk!

Nov 17, 2014 by Siete
Bezoekdatum: 10-06-2013 

Top hotel, zag er mooi uit. lekker eten en personeel is vriendelijk!


goed hotel alleen jammer dat de kleine pannenkoeken niet meer zo lekker zijn..

Sep 11, 2014 by Jaimy
Bezoekdatum: 19/07/2014 

goed hotel
alleen jammer dat de kleine pannenkoeken niet meer zo lekker zijn..


we waren 2 jaar achter elkaar geweest en omdat we al 2 x waren geweest kregen we een goud bandje ( normaal rood ) dus toen we daar waren kregen we een

Jul 16, 2014 by Lisa
Bezoekdatum: 3 augustus 2013 

we waren 2 jaar achter elkaar geweest en omdat we al 2 x waren geweest kregen we een goud bandje ( normaal rood ) dus toen we daar waren kregen we een fruit mand badjes badslippers en dat soort dingen helemaal top ! dit jaar ga ik weer en ik blijf het een super hotel vinden mooi uitzicht lekker eten alles is helemaal naar wens in dit hotel!


net terug van de vakantie . Het is hele leuke hotel, met vriendelijke en behulpzame mensen. Leuke animatie team. Het hotel is schoon , mooie tuin, en

Apr 25, 2014 by Zita
Bezoekdatum: 15.april 

net terug van de vakantie . Het is hele leuke hotel, met vriendelijke en behulpzame mensen. Leuke animatie team. Het hotel is schoon , mooie tuin, en leuke grote zwembad alleen water was beetje koud maar ja als er 35 graden is dan is het niet zo erg.hotel ligt maar 15 minuten van de vliegveld vandaan. Van het centrum Antalya ong. 45 minuten met busje LC-07 die kost hele 2 liras ( ong. 70 cent), gewoon leuke vakantie gehad


Fijn dat het complex van het luide straat af is. Je krijgt waar voor je geld, niet meer of minder. De eetzaal mogen ze best sfeervoller maken. Je hoef

Mar 04, 2014 by Maik Vasthout

Fijn dat het complex van het luide straat af is. Je krijgt waar voor je geld, niet meer of minder. De eetzaal mogen ze best sfeervoller maken. Je hoeft nooit hetzelfde te eten tijdens een weekje miracle. het buitenzwembad vond ik wat koud. het verwarmde binnenbad, sauna en sportschool waren piekfijn. al met al een dikke voldoende


druk of niet, wij hebben weinig last gehad van de drukte. het hotel zat aardig vol. het leek op een volle bezetting. we hebben ons verblijf als rustig

Oct 01, 2013 by Maartje
Bezoekdatum: September 

druk of niet, wij hebben weinig last gehad van de drukte. het hotel zat aardig vol. het leek op een volle bezetting. we hebben ons verblijf als rustig en zeer positief ervaren. het eten was heerlijk, de zwembaden goed onderhouden en het strand is prachtig. antalya heeft super stranden. kijk dus ook eens ergens anders. uitstekende vakantie gehad


P de RidderWij hebben onze reisbon besteed aan een bezoek aan dit hotel. Mijn vrouw en ik zijn nog nooit in Turkije geweest en deze beoordeling is i

Sep 15, 2013 by P de Ridder

P de Ridder
Wij hebben onze reisbon besteed aan een bezoek aan dit hotel. Mijn vrouw en ik zijn nog nooit in Turkije geweest en deze beoordeling is in 1 woord samen te vatten: super.

De gastvrijheid, omgeving en het hele land is een hele ervaring. Het eten in het hotel is aardig en veel. De fitnessruimte is wat beperkt, maar tijdens mijn vakantie ben ik daar niet te vinden. Wel hebben we heerlijk gezwommen en heel Antalya gezien. Erg mooi land


Beperkt maar veel eten, en we hadden last van de muziek. Koffie kun je pas na 10 uur krijgen en het barpersoneel werkt daar niet met alle plezier. Met

Feb 15, 2013 by Anoniem

Beperkt maar veel eten, en we hadden last van de muziek. Koffie kun je pas na 10 uur krijgen en het barpersoneel werkt daar niet met alle plezier. Met dat gezegd, is dat dit resort verder goed te doen. De zwembaden waren heerlijk fris onder de warme Turkse zon, de entertainment was leuk, en een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Het hotel is alleen zo groot dat we volgend jaar een kleiner resort proberen.


4.3 5.0 11 11 Ik heb in een genoten van alle goeie service en vriendelijk personeel ik weet nu zeker weer een vak Turkije dat het weer miracle resort wordt .mensen top super en schoon en boven a Beoordelingen
Page:
12
Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Arke
v.a. € 278 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen