Miracle Resort

Omgeving

In de omgeving van het Miracle Resort zijn veel attracties en bezienswaardigheden aanwezig. Voor natuur- en cultuur liefhebbers is er genoeg te doen. Voor de mensen die graag sociale gezelligheid opzoeken is er in en rondom het Miracle Resort genoeg te beleven.

Binnenland

Ontdek de Turkse cultuur op een excursie door de kleinere plaatsen in het binnenland.
Zie het verschil tussen de toeristische gebieden aan de kust en de landbouw- en arbeiderscultuur in het binnenland. Het zal u opvallen dat de locale bevolking in het binnenland zeer open en vriendelijk is.

De Turkse kust

Het nabijgelegen plaatsje Lara is het ideale voorbeeld van een Turkse toeristische badplaats.
De gezelligheid komt u vanuit de restaurants en café’s tegemoet wanneer u over de boulevard flaneert. Op het brede zandstrand naast de boulevard kunt u overdag kooplui en snacks vinden.

Antalya

Antalya ligt op ca. 11 kilometer van het resort. Deze miljoenenstad is één van de bekendste toerische trekpleisters van de Turkse Riviera. U kunt makkelijk een week of twee weken doorbrengen in het resort en in Lara, maar een uitstap naar Antalya zal uw vakantie compleet maken.

In de stad kunt u musea bezoeken en monumenten bekijken. In het centrum van de stad kunt u de Romeinse en Griekse invloeden nog duidelijk zien. De oude binnenstad van Antalya heet Kaleici en heeft een rijke geschiedenis waar nog ruïnes en monumenten van over zijn gebleven.

Attracties en bezienswaardigheden

Voor de kinderen is het erg leuk om een dag in het Aktur Park door te brengen. Dit is een pretpark waar het hele gezin plezier kan hebben. De vele musea in Antalya zijn zeker een bezoek waard. Vooral het “Antalya Archaeological Museum” geeft je een goed beeld hoe het er vroeger in Antalya aan toe ging. Zeer interessant en leerzaam. Het museum bevat onder andere marmeren beelden en eeuwenoude graftombes.

Winkelen

Het moderne winkelgebied staat in contrast met het klassieke stadscentrum. U kunt hier heerlijk in ieder modesegment shoppen totdat de zon ondergaat. Geniet van de Turkse gastronomie in een van de restaurants of café’s. De restaurants stralen stuk voor stuk echte Turkse gastvrijheid uit. Kunst- en cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de State Opera en Ballet.
Hier kunt u in de avonduren genieten van prachtige voorstellingen.

Bergwandeling

Wilt u iets actiefs doen? Dan kunt u een bergwandeling maken door de prachtige natuur van Antalya. De zuurstofrijke zeelucht, groene bergen en kronkelende paden zijn geschikt voor beginnende- en fanatieke wandelaars. Na een zware klim wordt u beloond met uitzicht over het strand en de zee en loopt u door kleine Turkse dorpen waar u even op adem kunt komen. De Lycian way is een wandelpad van 509 kilometer lang met uitstekende wegbewijzering.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Arke
v.a. € 278 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen