Miracle Resort

Reviews

Deel jullie reviews

Zelf ervaring met een verblijf in het Limak Lara de luxe Resort? Geef ons en andere je mening door middel van jullie reviews!

reviews

Beoordeling toevoegen


Beoordeling toevoegen
* Required Field

Reviews SKU UPC Model

was weer thuiskomen,zeer goede servicevoor al obers mahmud---onder----en hassangewoon top hotel alvoor de 17 de keer

Nov 26, 2018 by fam. boxma
Bezoekdatum: Oktober--2018 

was weer thuiskomen,zeer goede service
voor al obers mahmud---onder----en hassan
gewoon top hotel alvoor de 17 de keer


super hotel ben er nu al 4x geweest en dit jaar ga ik zeker weer (2018) nu al zin in. echt een aanrader

Nov 12, 2018 by W
Bezoekdatum: 20 juli 2016 

super hotel ben er nu al 4x geweest en dit jaar ga ik zeker weer (2018) nu al zin in. echt een aanrader


We zijn net paar dagen geleden terug. We hebben een super leuke vakantie gehad. Het is een super mooi hotel met mooie accommodatie, voor leuke miniclu

Jul 25, 2017 by Idris
Bezoekdatum: 14 juli 2017 

We zijn net paar dagen geleden terug. We hebben een super leuke vakantie gehad. Het is een super mooi hotel met mooie accommodatie, voor leuke miniclub en minidisco voor de kleintjes.

Verder was het personeel ondanks de werkdruk aardig.

Een klein min puntje is wel dat er een bedrijf is binnen de rest die auto's verhuurd. Hier heb ik een auto gehuurd en ben flink belazert. De
Details hou ik voor mij zelf. Maar als je een auto wilt huren en geen gezeik wilt, dan adviseer ik dit buiten het hotel te doen. Het is ten eerste goedkoper en je krijgt een nieuwe auto.


Ik heb in een genoten van alle goeie service en vriendelijk personeel ik weet nu zeker weer een vak Turkije dat het weer miracle resort wordt .mensen

Dec 27, 2015 by feller silvana
Bezoekdatum: 15 de 2015 

Ik heb in een genoten van alle goeie service en vriendelijk personeel ik weet nu zeker weer een vak Turkije dat het weer miracle resort wordt .mensen top super en schoon en boven al lekker eten whaauuuu top 10


Hoe is de disco in het hotel?Hier erg benieuwd naar, omdat wij graag willen boeken.

Mar 17, 2015 by Swabi
Bezoekdatum: 10-07-2015 

Hoe is de disco in het hotel?
Hier erg benieuwd naar, omdat wij graag willen boeken.


Top hotel, zag er mooi uit. lekker eten en personeel is vriendelijk!

Nov 17, 2014 by Siete
Bezoekdatum: 10-06-2013 

Top hotel, zag er mooi uit. lekker eten en personeel is vriendelijk!


goed hotel alleen jammer dat de kleine pannenkoeken niet meer zo lekker zijn..

Sep 11, 2014 by Jaimy
Bezoekdatum: 19/07/2014 

goed hotel
alleen jammer dat de kleine pannenkoeken niet meer zo lekker zijn..


we waren 2 jaar achter elkaar geweest en omdat we al 2 x waren geweest kregen we een goud bandje ( normaal rood ) dus toen we daar waren kregen we een

Jul 16, 2014 by Lisa
Bezoekdatum: 3 augustus 2013 

we waren 2 jaar achter elkaar geweest en omdat we al 2 x waren geweest kregen we een goud bandje ( normaal rood ) dus toen we daar waren kregen we een fruit mand badjes badslippers en dat soort dingen helemaal top ! dit jaar ga ik weer en ik blijf het een super hotel vinden mooi uitzicht lekker eten alles is helemaal naar wens in dit hotel!


net terug van de vakantie . Het is hele leuke hotel, met vriendelijke en behulpzame mensen. Leuke animatie team. Het hotel is schoon , mooie tuin, en

Apr 25, 2014 by Zita
Bezoekdatum: 15.april 

net terug van de vakantie . Het is hele leuke hotel, met vriendelijke en behulpzame mensen. Leuke animatie team. Het hotel is schoon , mooie tuin, en leuke grote zwembad alleen water was beetje koud maar ja als er 35 graden is dan is het niet zo erg.hotel ligt maar 15 minuten van de vliegveld vandaan. Van het centrum Antalya ong. 45 minuten met busje LC-07 die kost hele 2 liras ( ong. 70 cent), gewoon leuke vakantie gehad


Fijn dat het complex van het luide straat af is. Je krijgt waar voor je geld, niet meer of minder. De eetzaal mogen ze best sfeervoller maken. Je hoef

Mar 04, 2014 by Maik Vasthout

Fijn dat het complex van het luide straat af is. Je krijgt waar voor je geld, niet meer of minder. De eetzaal mogen ze best sfeervoller maken. Je hoeft nooit hetzelfde te eten tijdens een weekje miracle. het buitenzwembad vond ik wat koud. het verwarmde binnenbad, sauna en sportschool waren piekfijn. al met al een dikke voldoende


4.4 5.0 14 14 was weer thuiskomen,zeer goede servicevoor al obers mahmud---onder----en hassangewoon top hotel alvoor de 17 de keer Reviews
Page:
12
Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 394 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen