Miracle Resort

Eten & Drinken bij het Miracle Resort – de restaurants en bars

Eten en drinken doe je onbeperkt in het Miracle Resort. De hele dag door kun je eten of snacks nemen wanneer je zin hebt.

Het buffetrestaurant van Miracle Resort

Begin je dag fris en fruitig met het heerlijke ontbijtbuffet die je in het Turkuaz restaurant krijgt. Je kunt ontbijten tussen 07.00 – 10.00 uur. Eventueel kan je nog later ontbijten tussen 10.00 en 11.00 uur. In ditzelfde restaurant kun je lunchen tussen 12.00 en 14.00 uur. Allerlei lekkernijen zijn er dan te proeven.

Kun je niet wachten tot het diner? En krijg je tussendoor al trek? Naast dat er tussen 16.30 en 17.30 uur koffie en thee wordt geschonken, kun je in de lobby ook genieten van wat hapjes. Je kunt hier Turkse koekjes en cakejes proeven.

Gratis bars bij het Miracle Resort

Daarnaast heeft het hotel meerdere bars waar je drankjes kunt nuttigen. Het hotel heeft zelfs een Vitamine Bar, waar je versgeperste sinaasappelsap of andere lekkere vruchtensappen kunt bestellen! Of je kiest voor een lokaal drankje. Ga je voor import? Dan geldt er dat je extra moet betalen.

A la carte restaurants in Miracle Resort

Wat erg bijzonder is aan dit hotel, is dat het maar liefst vijf à la carte restaurants heeft. Zo heb je voldoende keuze om te kiezen Je kunt in deze restaurants eten tussen 19.00 en 21.30 uur. Maak van tevoren wel even een reservering, zodat je gegarandeerd bent van een tafel.

Aangezien je in Turkije bent, is het wel leuk om een keer Turks te eten. Dit is een specialiteit van één van de à la carte restaurants. Ga naar restaurant Anatolia voor echt Turks eten.

Naast Turks, kun je er ook Italiaans eten in het Miracolo restaurant. Ga hier naartoe voor Italiaanse specialiteiten. Waan je in Italië, terwijl je in Turkije bent. Je eet heerlijk aan het water.

Een lekkere, rijke keuken is die van Mexico. Het Miracle Resort biedt jou de kans om het eten van de Azteken te proberen. Ga voor burritos of quesadillas met versbereide producten in het Mexicaanse à la carte restaurant.

Als je een echte vleesliefhebber bent, moet je geheid een keer naar het steakhouse. Mals bereide vleesgerechten zullen met liefde voor je klaargemaakt worden.

En de heerlijkste vis- en vleesgerechten kun je eten in restaurant Pier. Je verblijft op basis van Ultra All Inclusive, dus vrijwel alles kun je gratis nuttigen. Wel betaal je voor champagne die geïmporteerd wordt, andere import drankjes, roomservice. Vraag ook na bij de informatiebalie bij welke restaurants je extra moet betalen. Verse sappen zijn ook niet gratis en kun je halen tegen betaling.

Tip: vergeet niet te reserveren!

Voor de à la carte restaurants moet je reserveren. Elke dag om 9.30 uur wordt de lijst geopend en kun je je inschrijven. Je kunt je reservering tot 16.00 uur diezelfde dag plaatsen. Je betaalt € 5,- per keer als je wilt eten in een à la carte restaurant. Dus je kunt, naast je Ultra All Inclusive, genieten van al het andere lekkers voor maar € 5,- per keer! Daarnaast betaal je wel zelf voor alle alcoholische drankjes.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 630 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen