Miracle Resort

Hotelkamers Miracle Resort vergeleken: de verschillende types

Bij het boeken van een vakantie kun je bij het Hotel Miracle Resort kiezen uit verschillende soorten kamers. De standaardkamer is luxueus ingericht. Alle kamers hebben een woonkamer met slaapruimte. Elke kamer heeft een balkon waar je op kunt zitten. Daarnaast heeft natuurlijk elke hotelkamer een eigen badkamer met een wastafel, spiegel en föhn, een bad of een douche en een wc. Op het balkon kun je tijdens je vakantie heerlijk genieten van het mediterrane klimaat.

Als je zeker wilt zijn dat je een kamer met zeezicht krijgt, dan kan je dat tijdens je boeking aangeven. Hier betaal je wel een meerprijs voor. Hieronder vind je een overzicht met de beschikbare kamers van Hotel Miracle Resort.

1-persoonskamer, 1 persoon

Deze kamer is gelegen in het hoofdgebouw en geschikt is voor één persoon. De kamer heeft één eenpersoonsbed en een balkon met zitje.

De kamer is voorzien van gratis wifi, televisie, een minibar, airco en een gratis kluisje. De badkamer heeft een bad of douche, toilet en föhn.

2-persoonskamer, 1-3 personen

Deze kamer is gelegen in het hoofdgebouw en geschikt is voor één tot drie personen. De kamer heeft één tweepersoonsbed en een bank die je voor één persoon als bed kunt gebruiken. Daarnaast is er een balkon met zitje.

De kamer is voorzien van gratis wifi, televisie, een minibar, airco en een gratis kluisje. De badkamer heeft een bad of douche, toilet en föhn.

Standaard kamer

2-persoonskamer, 2-4 personen

Deze kamer is gelegen in het hoofdgebouw en geschikt is voor twee tot vier personen. De kamer heeft één tweepersoonsbed en een bank die je voor twee personen als bed kunt gebruiken. Daarnaast is er een balkon met zitje.

De kamer is voorzien van gratis wifi, televisie, een minibar, airco en een gratis kluisje. De badkamer heeft een bad of douche, toilet en föhn.

4-persoonskamer, familiesuite, 4-6 personen

Deze kamer is gelegen in het hoofdgebouw en geschikt is voor vier tot zes personen. De kamer heeft twee slaapkamers. Elk voorzien van één tweepersoonsbed en één bank die je als bed kunt gebruiken. Er is een balkon met zitje aanwezig.

De kamer is voorzien van gratis wifi, televisie, een minibar, airco en een gratis kluisje. Deze familiesuite heeft tweebadkamers die voorzien zijn van een bad of douche, toilet en föhn. Tussen beide slaapkamers zit een tussendeur.

Miracle Resort suite

Daarnaast heeft het hotel ook 11 speciale kamers voor mindervalide bezoekers. Elk punt in de kamer is gemakkelijk te bereiken en bevinden zich op dezelfde verdieping als de lobby.
Er zijn meerdere kamers, maar die hebben bijvoorbeeld net een ander uitzicht of daar geldt een bepaalde voordeelactie. Alle hotelkamers zijn wat betreft inhoud hetzelfde, maar sommige kamers zijn wat groter of hebben een ander type bed. Hier kun je naar vragen bij het boeken van je accommodatie. Alle kamers zijn simpel, maar mooi ingericht. Maar liefst zeventig procent van alle kamers heeft uitzicht op zee.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 630 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen