Miracle Resort

Ultra All Inclusive: wat is ingebregepen bij het Miracle Resort?

Ultra All Inclusive hotel Miracle Resort is het hotel om helemaal bij te komen. Wil jij alleen maar genieten en ontspannen tijdens je vakantie? Boek dan een verblijf bij dit hotel! Het resort heeft een groot aanbod van activiteiten en entertainment. Wil jij optimaal genieten? Dan zit je in dit hotel goed! Je waant je in een luxe resort die alles heeft wat je maar zoekt in een ontspannen vakantie!

Onbeperkt gratis eten bij Miracle Resort

Je hebt keuze uit meerdere restaurants om te eten. Geen zin om elke dag hetzelfde te eten? Dat hoeft niet als je in het Miracle Resort verblijft. Het heeft namelijk wel vijf verschillende restaurants! Het hotel biedt een uitgebreid ontbijt-, lunch- en dinerbuffet aan als je op basis van Ultra All Inclusive in het hotel verblijft. Ontbijten doe je tussen 07.00 – 10.00 uur. Zelfs langslapers kunnen nog een uurtje langer genieten van het ontbijt. Lunchen gebeurt tussen 12.30 – 14.30 uur en dineren doe je tussen 19.00 – 21.30 uur. Bij de maaltijden kun je zoveel drinken als je wilt; lokale (alcoholische) drankjes, fris of water. Dat klinkt toch wel perfect?

Gratis snacks

Heb je tussendoor nog zin in iets lekkers? Snacks zijn te verkrijgen tussen 12:00 – 16:00 uur en ijsjes tussen 14:00 uur en 18:00 uur. Dit is wel seizoensgebonden. Geen zin in ijs, maar in iets warmers? De medewerkers van het Miracle Resort schenken tussen 16:00 en 17:00 uur koffie of thee met koekjes. Hiervan kun je genieten in de loungebar of lekker buiten in de tuin. Daarnaast kun je vrijwel de hele dag allerlei (alcoholische) drankjes krijgen in de verschillende bars van het hotel. Dit zijn nationale en internationale drankjes.

Gratis entertainment

De medewerkers van Hotel Miracle Resort proberen het hun gasten goed naar de zin te maken. Bij de service van het hotel zit ook een animatieteam. Zij zorgen voor activiteiten voor jong en oud waardoor er altijd wel iets te doen is. Er worden zelfs thema-avonden georganiseerd met een speciale dresscode. Dit kan jaren zestig-stijl zijn, maar ook latino of circus-gerelateerd. Voor gezellige entertainment wordt er in de avond livemuziek verzorgd. Daarnaast heeft het hotel een eigen bioscoop. Vraag ernaar bij de informatiebalie om te zien of je moet reserveren of niet. Je kunt spelletjes spelen in de gameroom of dansen in de discotheek.

Welnesscentrum bij het Miracle Resort

Naast het lekkere eten en drinken is ook het wellnesscentrum van dit mooie hotel in Antalya All Inclusive. Ga lekker ontspannen in de sauna of het stoombad. Is het buiten slecht weer? Maak dan gebruik van het binnenzwembad. Ook voor kinderen is er een apart binnenzwembad. Massages en schoonheidsbehandelingen kun je ondergaan tegen een kleine vergoeding. Zin om te sporten? Het Miracle Resort biedt allerlei sporten aan, waaronder fitness, tennis, darts of aerobics.

Daarnaast heeft hotel Miracle Resort de overige faciliteiten: in de hotelkamers en in de openbare ruimtes kun je gratis gebruikmaken van wifi. Het hotel heeft vele bars waar je een drankje en hapje kunt nuttigen. Je kunt tegen betaling ook gebruikmaken van de roomservice. Dit is helaas niet inclusief.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 630 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen