Miracle Resort

Activiteiten in de buurt van het Miracle Resort

Je leest hieronder over de activiteiten in de omgeving van het Miracle Resort. Meer benieuwd naar de faciliteiten op het resort? Klik dan hier.

Het Miracle Resort is gelegen aan de Turkse Riviera in het plaatsje Lara. Een ruim zandstrand ligt slechts op kleine afstand van het hotel.

Lara is een kleine kustplaats in de buurt van Antalya. Deze badplaats bestaat voornamelijk uit luxe hotels en strand. Voor de vakantiegangers die er graag op uit trekken, zijn er genoeg activiteiten in de omgeving, maar dien je wel eerst richting Antalya te gaan, In de nabije omgeving is het volgende te doen:

Zandkastelen in Sandland

Op ongeveer 6 kilometer van het hotel ligt Sandland. Hier wordt een tentoonstelling gehouden van zandsculpturen. Dit wordt gezien als één van de grootste zandfestivals van de wereld, aangezien de sculpturen groot zijn en het gebied wat ze in beslag nemen. Elk jaar wordt er een thema aan de tentoonstelling gegeven en staat alles in het teken van dat thema. Kinderen betalen € 3,- voor de tentoonstelling en volwassenen € 6,-. In de zomerperiode is het van 09.30 – 23.00 uur open en in de winter van 09.00 tot 21.00 uur. Als het slecht weer is, kan het zijn dat het museum gesloten is.

Watervallen bekijken in prachtig natuurpark

Op circa 8 kilometer van het resort heb je de Düden watervallen. Maak een prachtige wandeling naar dit gebied en ga picknicken in het park. Achter de waterval bevindt zich een grot en vanuit daar kijk je naar de achterkant van de watervallen. Erg bijzonder om te zien. De waterval mondt uiteindelijk uit in de zee, waar het wel 40 meter naar beneden stort. Erg gaaf om te zien vanuit een bootje. Het natuurpark, waarin de watervallen zich bevinden, wordt gezien als een ware schoonheid van Antalya.

Dolfijnen spotten

Heb je altijd al met dolfijnen willen zwemmen? Dan is dit je kans. Op slechts een halve kilometer van het Miracle Resort heb je een dolfinarium. Je kunt hier zwemmen met dolfijnen, maar ook dolfijnenshows bekijken. Wil je niet zwemmen, maar de dolfijnen gewoon leren kennen? Dat kan ook. Je krijgt hier een soort meet & greet met de dolfijnen. Je kunt ze aanraken, aaien en hun vinnen schudden. Geef ze te eten en krijg kleine kusjes. Je moet wel minimaal 3 jaar oud zijn. Ze zijn elke dag geopend, het hele jaar door. Prijzen zijn erg niet laag, maar je krijgt wel een bijzondere ervaring voor terug!

Een omgekeerde wereld…

Zie de wereld op zijn kop in de tentoonstelling van Ters Ev. Dit aparte kunsthuis ligt op nog geen twee kilometer van het hotel. Van de buitenkant ziet het er al geweldig uit: een huis op de kop. En binnenin wordt je toch wel verrast door alles wat je ziet. Je kunt er hilarische foto’s maken. De vriendelijke medewerkers zullen je hierbij helpen. Je hebt er alledaagse dingen, maar het hangt er net anders, dus als bezoeker zweef je als het ware door het huis. Jaarlijks komen hier duizenden mensen om gekke foto’s te laten maken. Volwassenen betalen € 5,- en kinderen ongeveer € 4,- voor de entree.

Lekker shoppen

Ga winkelen in de Antalium Premium Mall. Deze ligt op ongeveer twee kilometer van het Miracle Resort. Het ziet er van buiten best wel chique uit en vanbinnen is het er ook netjes. Met vier verdiepingen is het best een groot winkelcentrum en kun je je neus ophalen aan al het moois wat er te vinden is. Je hebt er ook een foodcourt, als je even wat wilt eten of drinken tussendoor.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 630 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen