Miracle Resort

De reis naar Miracle Resort – bereikbaarheid Miracle Resort

Je vliegt naar Antalya met een rechtstreekse vlucht vanuit Nederland. Deze vlucht duurt ongeveer 3 uur en 45 minuten. Vooral in het zomerseizoen wordt er dagelijks gevlogen naar Antalya. Dit kan vanuit Amsterdam en Eindhoven en vanuit onze Zuiderburen in Brussel. Ook gaat er twee keer per week een vlucht vanaf Maastricht en Groningen. Vlieg met Corendon, Tui of Transavia.

Ga je met een organisatie? Dan is je reis vaak inclusief alles en wordt alles voor je geregeld. Je boekt je vakantie en je hoeft nergens meer aan te denken, behalve je reisdocumenten en bagage. Op het vliegveld van Antalya staat een transfer klaar. Dit busje brengt je naar je hotel. Maar controleer het nog even bij het boeken van je vakantie.

Je kunt vanaf 14:00 uur inchecken in het Miracle Resort. Kom je al iets eerder aan? Veel hotels hebben een bagageruimte waar je je spullen even kunt opslaan. Dit resort biedt ook deze service aan. Je kunt, voordat je je hotelkamer in kunt, alvast de omgeving verkennen of je settelen bij één van de zwembaden. Neem alvast een drankje en voordat je het weet kun je je kamer in. Op de dag van je vertrek dien je je voor 12:00 uur weer uit te checken. Vlieg je wat later op de dag? Ook dan kun je nog gebruik maken van de bagageruimte die het hotel als faciliteit aanbiedt.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 630 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen