Miracle Resort

Weer & Klimaat Miracle Resort

Het weer bij het Miracle Resort

Bekijk hieronder het weer voor de aankomende 7 dagen.
ANTALYA WEATHER

Bron: Forecast7

Het klimaat bij het Miracle Resort

Het mediterrane klimaat zorgt ervoor dat Antalya het hele jaar lekker weer heeft. De gemiddelde temperaturen blijven gedurende het jaar redelijk constant en variëren van 25 ºC tot 35 ºC in de zomer en van 14 ºC tot 22 ºC in de wintermaanden. Dit maakt dat Antalya een drukbezochte vakantiebestemming is. Echt sneeuw valt er niet, want dat is al meer dan 60 jaar geleden.

Veel toeristen, waaronder Nederlanders, trekken jaarlijks die kant op om te genieten van het mooie weer en de aangename temperatuur van de zee. Zelfs die ligt boven de 25 graden in de zomer!
In de zomermaanden kan de temperatuur behoorlijk oplopen. Houd je daar van? Dan kun je prima in de zomermaanden richting Turkije gaan. Het zeewater voelt heerlijk aan. Is het toch wat te warm voor je? Ga dan in de nazomer of juist in het voorseizoen. De temperaturen in Antalya liggen dan wat lager. Houd je van zonnen? In de zomermaanden schijnt de zon in Antalya wel 12 uur per dag. Dat is veel, dus smeer je wel goed in. In de wintermaanden loopt dit terug naar 5 á 6 uur per dag, wat nog steeds erg lekker is.

In de winter is het nog steeds aangenaam in Turkije, maar liggen de temperaturen wat lager. Als je voor een zonvakantie gaat, is dit helemaal de perfecte periode. Gemiddeld genomen ligt de temperatuur in de winter rond de 16 graden. Er is ook kans op heftige regenval in deze periode. Maar vanaf maart loopt de temperatuur al snel weer op richting de 20 graden en komt de zomer er weer aan!

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 630 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen